Company Home

Company Home

Company Home
BulgarianEnglishRussian
ГАЛКО
За нас
Продукция
Каталози
Контакти
Корпоративно меню


 

Exchange rate  

BGN              1.00000

Печат

Горещо-поцинковани стоманени части, детайли и конструкции произведени по проект и чертежи на клиента

                   

"ГАЛКО" АД е основана през 1966г. в град Радомир, като специализиран производител на изделия от стомана. В близо 40 годишната си  история, фирмата се утвърди като водеща в бранша в страната и чужбина.

Фирмата предлага висококачествено горещо поцинковане на вариращи по размери стоманени детайли и конструкции: от болтове и гайки, до голямо габаритни градивни структури. Технологията на горещо поцинковане осигурява перфектно антикорозионно покритие на всички части от конструкцията и осигурява 40 годишна защита на стоманените изделия. Поцинкованите изделия са устойчиви на продължително подлагане на температури близки до 275°С. Габаритите на ваната в цеха за поцинковане са с размери (L x B x H) - 6400 х 1200 х 2300 мм. Горещото поцинковане е най-успешния метод за предпазване на детайлите от корозия.

"ГАЛКО" АД разполага с производствени възможности за профилиране на шини и опорни стълбчета за пътища с капацитет около 2000 тона месечно. Стоманената предпазна ограда, отговаря на изискванията на стандарта TL-SP и ИАП-2000, като всички отделни компоненти покриват изискванията на EN 10025, EN 1461, DIN 1016, DIN 50976 и ASTM A123. Производството е сертифицирано от "ТЮФ Рейнланд" - България. За отделните елементи е издаден протокол за изпитания от Централната лаборатория по пътища и мостове към Изпълнителна Агенция - "Пътища" - София.

Фирмата е с дългогодишна традиция в производството на следните видове метални конструкции:

  • Шини и опорни стълбчета за пътища
  • Стоманена предпазна ограда за пътища
  • Стоманенорешетъчни стълбове
  • Заземитални устройства
  • Антени за GSM оператори
  • Оранжерийни конструкции
  • Конструкции за отглеждане на животни
  • Опори за газопроводи
  • Други машиностроителни конструкции по чертежи на клиента

Освен в България, фирмата продава продуктите си и в Германия, Франция, Италия, Унгария, Полша, Чехия, Кипър, Русия, Гърция, Нигерия, Алжир, Ливан, Египет, Иран, Ирак, Либия и редица други държави.

                   

                   

                   

                   

                   

                   

 
Търсене
Произволно изображение
green8.jpg
Последни новини
Кой е тук?
В момента 4 гости онлайн
Статистика
Посетители: 1587337